Over Mike & Irene

Het begon met een droom. Een droom om samen te ondernemen. Mike van Rheenen en Irene Huisman zijn samen een echt horecakoppel. Mike is al 20 jaar werkzaam als kok. Irene is sommelier en barista en werkt al 15 jaar in de bediening. Samen startten ze in 2020 om hun droom uit te laten komen en vanaf 2023 zijn ze trotse eigenaars van De Bongaard. Mike en Irene heten iedereen van harte welkom in De Lier! Met een nieuwe kaart, een nieuw interieur en verrassende activiteiten blijft De Bongaard een unieke plek waar iedereen welkom is.

Binnen en buiten genieten

Als echte Lierse voelt Irene zich meteen thuis bij De Bongaard. Een fijne plek met een heerlijke tuin, waar ze vanaf 2023 alle gasten in de watten leggen met heerlijke streekgerechten, koffie, high teas en leuke feestelijke activiteiten. 

Het heerlijke terras is goed bedekt met bomen, waardoor je ook in de zomer heerlijk koel en uit de zon kan genieten van een heerlijke lunch of high tea.

Vers & vegan

De Bongaard staat in het teken van vers en vegan, maar ook vleesfans zijn van harte welkom voor een aantal unieke biologische vleesgerechten. Veel producten worden van lokale telers gehaald en de gerechten zijn elk seizoen weer anders. Zo geniet je altijd van het beste in elk moment van het jaar. 

Bekijk de kaart of kom snel een keer langs in De Lier.